Menu Boek je vakantie

Camping Overijssel

Op deze heerlijke camping in Overijssel kan je even helemaal tot rust komen. Geniet van de prachtige natuur en ontdek wat een kleinschalige camping in Overijssel voor voordelen heeft. Kom ontspannen op de camping langs de Dedemsvaart.

Kamperen op de camping in Overijssel met de caravan of vouwwagen

Neem je graag je eigen tent mee op vakantie? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden voor jou. Zo hebben we speciale plaatsen voor de caravan of vouwwagen. Bij deze plaatsen kun je kiezen voor een kampeerplaats op de dierenweide of op de boomgaard. Op de dierenweide heb je uitzicht op de geiten, schapen en de jeu-de-boules baan en als je op het boomgaard veldje staat heb je uitzicht op de kinderspeelplaats en de jeu-de-boules baan. Deze camping in Overijssel geeft een echt knus en gezellig gevoel aan de kampeerders.

Boek jouw campingplaats

Op pad met de tent of camper

Voor tenten hebben we een prachtig autovrij veld. Je kunt de auto op een parkeerplaats neerzetten zodat jij en jouw buren daar geen last van hebben. Zo ontstaan er voor kleine kinderen veel minder gevaarlijke situaties.

Voor de camper hebben we speciale camperplaatsen op camperveld Het Reestdal. Deze plaatsen zijn verhard en hebben een prachtig uitzicht op verreikkende akkers waar ’s ochtends nog wel eens reeën en hazen zijn te spotten. Sta je toch liever bij bijvoorbeeld een speeltuintje? Laat het ons weten, want er zijn ook enkele andere camperplaatsen in Overijssel verspreidt over de camping. Uiteraard is er een stortplaats aanwezig op de camping.

Boek camping Overijssel

Het campinggevoel zonder eigen tent?

Heb jij altijd al een keer willen kamperen, maar heb je zelf geen behoefte om een caravan aan te schaffen? Bij ons kan je proefkamperen in een caravan. Zo kan jij makkelijk beslissen of je houdt van kamperen in een caravan en hoe jij het hele campingleven vindt. Deze accommodatie is voor vier personen en er zit een chemisch toilet in. Voor het douchen moet je wel even lopen naar het sanitair gebouw, maar dat hoort uiteraard bij het campingleven.

Kies je toch liever voor iets meer luxe en een iets groter leef oppervlakte? Dan is de chalet de oplossing voor jou. Het gevoel van het campingleven is aanwezig, maar je hebt een koelkast, een kookgelegenheid, een normaal toilet en een vaste TV-aansluiting. Alleen voor de douche moet je wel naar het sanitair gebouw, maar dat hoort natuurlijk op de camping. Geniet van camping Overijsel met een klein beetje luxe erbij.

Boek jouw vakantie

Camping Overijssel

Kom langs in onze huiskamer!

De huiskamer is de ideale plek om met een lekker kopje koffie gezellig bij te kletsen. Ook hebben we hier heel veel spelletjes, zoals bijvoorbeeld grote sjoelbakken. Daarnaast is dit ook de locatie voor goed internet en de plek waar je lekker TV kan kijken als je dit mist.

In de huiskamer verkopen we ook allemaal lokale delicatessen, zoals een biertje van de lokale brouwer, vlees van de natuurboerderij verderop, ijs van Bosman en zuivel van Zuivelboerderij de Waard. Zo kan jij een hele barbecue houden met alleen lokale producten uit de buurt van camping Overijssel. Dat is toch wel erg leuk.

Camping Overijssel ingang

Gooi je hengel uit

Wist je dat jij tegenover de camping kunt vissen? Op onze camping met viswater kun je in alle rust je hengel uitgooien en even tot rust komen. Ideaal als je gezin nog niet wakker is of als de kinderen lekker aan het spelen zijn op de camping!

Leuke attracties in de omgeving

Iedereen kent Slagharen wel, maar wist je dat dat maar vier kilometer rijden is vanaf onze camping bij Slagharen? Zeker een leuk uitje om met de kinderen heen te gaan. Neem wel je zwembroek mee, want het waterpark in Slagharen wil je niet missen. Leuke glijbanen binnen en buiten en een groot speelparadijs in ondiep water voor de kleintjes.

Iets verder rijden zijn de attractieparken Hellendoorn en Wildlands. Dit zijn beide hele leuke parken met heel veel actie. Wildlands is een dierentuin, maar ze hebben ook een spannende achtbaan en een tocht door het leefgebied van de dieren. Hellendoorn is een leuk attractiepark met veel verschillende achtbanen, zweefmolens en speelmogelijkheden voor de kleine kinderen. Beide parken zijn dus ideaal om met kinderen heen te gaan.

Bekijk hier de leukste uitstapjes in de omgeving

Cultuur snuiven in Overijssel

Geniet van veel historische gebouwen in de omgeving en musea om te leren over de geschiedenis. Zo is Ommen van oudsher een Hanzestad en in het centrum kan je hier soms nog iets van terugzien. Dwaal door de smalle straatjes en oude huizen door naar het streekmuseum. Een ander aanrader is een tochtje met de sloep dwars door Hardenberg, zo leer je de stad vanaf het water kennen. Dit is voor jong en oud een leuke manier om steden te bezoeken. Ben je toch iets avontuurlijker? Huur dan een kano en ga op eigen kracht varen over de rivier door de stad, zo wordt een bezoekje aan Hardenberg net even iets spannender.

Ben jij helemaal overtuigd van camping Overijssel? Boek dan jouw vakantie naar keuze!

Boek nu