Menu Boek je vakantie

Camping Hardenberg

Geniet van een heerlijke vakantie op een camping bij Hardenberg. Onze camping biedt een heerlijke vakantie voor jong en oud in het prachtige Overijssel.

Waarom camping Hardenberg?

 Deze camping bij Hardenberg is de ideale combinatie van gezelligheid, rust en ruimte voor iedereen en dát met een leuke stad als Hardenberg vlakbij. De omgeving rondom Hardenberg zorgt voor een mooi vakantieadres waar genoeg te beleven valt.

Voor gezinnen met kinderen is het ook de ideale uitvalbasis voor een heerlijke vakantie met een hele leuke omgeving en genoeg faciliteiten op de camping.

Boek camping Hardenberg

Heerlijk overnachten op camping Hardenberg

Overnachten op camping Hardenberg kan op verschillende manieren. Geniet van een heerlijke vakantie in jouw eigen tent of caravan of huur een mooie accommodatie als je liever niet met je eigen spullen gaat, alles is mogelijk op onze camping!

Kamperen in de natuur

Een fijne vakantie begint natuurlijk bij de juiste plaats voor je tent of caravan. Bij ons heb je daarom de mogelijkheid om te kiezen op welk kampeerveld je graag wilt staan. Er zijn twee mogelijkheden; je loopt de tent uit en je ziet het leuke dierenverblijf met schapen en geitjes. De ander optie is de boomgaard, hier kijk je uit op de speeltuin waar de kinderen lekker kunnen spelen terwijl jij voor de tent zit. Uiteraard hebben beide velden 8 ampère stroom.

Met de tent kun je uiteraard ook terecht bij ons. Wij hebben een speciaal autovrij veld voor de tenten met enkele speeltoestellen in het midden. Dit is een ideale plaats als je op vakantie bent met de kinderen.

Voor campers hebben we speciale verharde plaatsen met een prachtig uitzicht over de akkers. Je hebt hier vaak zelfs kans om in de vroege ochtend reeën te spotten. Wat wil je nog meer?

Overnachten in een verhuuraccommodatie

Heb je geen eigen kampeermiddel of wil je een keer zonder jouw tent op vakantie? Dat kan met ons prachtige 4-persoons chalet. Geniet van luxe op vakantie doordat je een eigen televisie en een eigen toilet hebt, dat is natuurlijk ideaal. Verder is het wel van belang dat je doucht in het sanitair gebouw dat vlakbij is. Geniet van een heerlijke vakantie in dit luxe chalet.

Wil jij toch echt even dat kampeergevoel meemaken samen met jouw partner? Dan is een toercaravan de oplossing voor jou! Alle faciliteiten die in een normale caravan zitten vind je in deze caravan ook terug, alleen je hoeft de luifel niet zelf op te zetten. Kom het kampeerleven proeven in Overijssel!

Boek nu jouw verhuuraccommodatie

camping Hardenberg

Ontdek de omgeving van camping Hardenberg

Er is veel te beleven in Hardenberg en haar omgeving. De leukste uitjes hebben wij in een top 4 gezet, zo hoef jij de leukste dingen niet meer zelf uit te zoeken.

  1. Ontdek Hardenberg zelf!

Je komt natuurlijk voor het leuke stadje Hardenberg, hier moet je geweest zijn. In 10 minuten rijd je naar de stad met de auto. Natuurlijk is het pakken van de fiets ook een leuke mogelijkheid, dan doe je er ongeveer 30 minuutjes over, dat is zeker een goede optie.

Wij raden aan om te shoppen in het moderne winkelcentrum of te varen over de Vecht door het centrum. Zo zie je de stad van een hele andere kant, wat het weer extra leuk maakt! In het centrum is natuurlijk nog veel meer te beleven, maar dat mag je zelf uitvinden.

  1. Ontdek het Vechtdal

Pak de fiets of ga wandelen door dit prachtige natuurgebied. Overal zijn uitkijkpunten waar je de prachtige omgeving kunt zien. Ook zijn er verschillende Anjerpunten die je vertellen over de mooie omgeving en de geschiedenis die daarbij hoort.

  1. Bezoek Slagharen

Dit pretpark is op 7 minuten rijden van de camping. Voor kinderen kan dit uitje eigenlijk niet missen zo dicht bij de camping. Ga over de kop in de Gold Rush of zweef door de lucht in de Enterprise.

Ga je liever voor een rustige attractie? Ontmoet Randy & Rosie en dans met ze mee tijdens een van de leuke shows of leef je uit in de speeltuin of in het waterpark. Er is genoeg te beleven voor alle leeftijden!

  1. Aanschouw de vele landhuizen

Op de fiets kom je vele mooie landhuizen en kastelen tegen. Hier kun je je hart ophalen met al de cultuur en geschiedenis die er te vinden is in de omgeving. Wij raden je zeker aan om eens een kijkje te nemen bij een van de prachtige landhuizen.

Is de camping Hardenberg het juiste vakantieadres voor jou? Op deze plaats komt cultuur, geschiedenis, gezelligheid, beleving en natuur samen om er een vakantie voor iedereen van te maken.

Boek jouw verblijf!