Faciliteiten

Alle faciliteiten die je als kampeerder op onze minicamping nodig hebt, zoals sanitair met douches en toiletten, afwasmogelijkheden, een gezellige recreatieruimte en een dierenweide. Tevens is er voor de campers een stortplaats.

Het is ook mogelijk om een wasje te doen en gebruik te maken van de wasmachine en droger. Heb je geen eigen beddengoed bij je? Dan kun je dat bij ons huren.

Wil je de omgeving verkennen maar heb je geen fiets meegenomen? Je kunt bij ons een gewone fiets huren.

Aankomst en vertrek

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op de camping kun je jezelf melden in Recreatieruimte "de Stal''. Hier is ook de receptie gevestigd. De auto/caravan kan dan even op de parkeerplaats geparkeerd worden.

Recreatieruimte De Stal

Recreatieruimte De Stal

De Stal is onze recreatieruimte waar je terecht kunt om een boek te lezen, een kopje koffie te drinken, te internetten of gezellig met z'n allen te kaarten of televisie te kijken.

 

Dierenweide

Dierenweide

Midden op het kampeerveld bevindt zich een dierenweide met een paar geiten en schapen. De dieren vinden het maar wat gezellig als je even bij ze komt kijken. 

Spelen

Spelen

Kom je met kinderen kamperen? Dan kunnen ze zich prima vermaken op de trampoline, in de speeltuin, de zandbak of op de wipkip. Er zijn ook fietsjes & skelters waar ze op kunnen rondrijden.

Jeu de boules

Jeu de boules

Daag jij je overburen uit voor een potje jeu de boules of kijk je toe vanaf het bankje? Op kampeerveld de dierenweide ligt één jeu-de-boulesbaan. De ballenset is te leen in De Stal.

Sanitair

Sanitair

Er zijn twee sanitaire ruimtes op de camping met onder andere douches, toiletten en een wastafel. Bij beide gebouwen zijn er overdekte afwasmogelijkheden met sensorverlichting.

Fietsenstalling

Fietsenstalling

Tijdens je verblijf op de camping kun je jouw fiets stallen in de fietsenstalling. Bij beide kampeervelden is er een aanwezig. Het opladen van je elektrische fiets is ook mogelijk.

Vissteiger aan de Dedemsvaart

Vissteiger aan de Dedemsvaart

Goed om te weten is dat je net buiten de camping ook kunt vissen! Vanaf de vissteiger aan de overkant van de weg gooi je zo je hengel in de rivier de Dedemsvaart.

Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid gaat boven alles. Is er een noodgeval? Op nog geen 100 meter van de camping staat een AED die door iedereen gebruikt kan worden.