Menu Boek je vakantie

Kamperen Overijssel

In Overijssel vind je veel bossen, heide en kronkelende riviertjes. Neem je caravan, tent of camper mee en kom een aantal nachtjes écht kamperen in de natuur. Tijdens het kamperen in Overijssel kom je volledig tot rust. Geniet van prachtige wandelingen, verre fietstochten of de verschillende uitstapjes in de omgeving!

Camping langs de rivier

Via ons ruime bospad kom je op onze camping in Overijssel terecht. Tussen de boven en op de groene velden zet je jouw kampeermiddel op. Op de gezellige kampeervelden voel je je al snel thuis. In de ochtend wordt je wakker en kijk je over de grasvelden onder het dauw. Verder voel je de rust op het park. Het is al snel tijd voor een mooie wandeling of fietstocht langs de Dedemsvaart of in één van de natuurgebieden in de omgeving. Eenmaal terug op onze camping kan je een potje jeu de boules spelen of vissen vanaf de vissteiger.  

Alle faciliteiten voor jouw vakantie in Overijssel

Op Camping Dedemsvaart vind je alles voor een zorgeloze vakantie. In het verwarmde sanitairgebouw kan je tijdens jouw kampeervakantie heerlijk warm douchen en vind je de toiletten. Ook zijn hier afwasmogelijkheden en zelfs een wasmachine en droger voor de vieze wasjes. Op onze camping vind je ook een gezellige recreatieruimte en een dierenweide. Kortom, alle faciliteiten voor een fijn verblijf!

Fietsen en wandelen vanaf onze minicamping Overijssel

Ruimte, rust en heel veel natuur. Dat is precies wat je vindt op onze minicamping in Overijssel. Wandel- en fietsliefhebbers zitten hier dan zeker op hun plek. In de natuurrijke omgeving vind je riviertje de Reest die kronkelt door oude houtwallen, heide en bos. Prachtig om langs de rivier te wandelen of één van de vele wandeltochten te doen. Met de fiets kan je ook de diverse landschappen van het Vechtdal ontdekken. Ontdek de omgeving van Overijssel!

Kamperen Overijssel met kinderen

Ga je op vakantie met kinderen? Op onze minicamping in Overijssel is er genoeg te doen! Bezoek de dierenweide met een aantal geiten en schapen. Zij vinden het erg leuk als jullie gedag komen zeggen! Ook is er een trampoline, een zandbak en een wipkip. Of pak een fietsje of skelter om de camping over te crossen. Ook in de omgeving van onze Camping Dedemsvaart is van alles te beleven! Een dagje uit naar Avonturenpark Hellendoorn, Wildlands Emmen of Attractiepark Slagharen. Onze camping ligt op slechts 4 kilometer afstand van dit attractiepark en wordt dan ook wel dé camping Slagharen genoemd!

Kamperen Overijssel

Visvakantie Nederland

Ben je op zoek naar een leuke visvakantie in Nederland? Camping Dedemsvaart is een kleinschalige camping met viswater. Net buiten de camping vind je een vissteiger aan de Dedemsvaart. Hier kan je goed vissen. In dit water vind je voornamelijk karpers en witvis. Veel van onze gasten vinden het dan ook zeer leuk om hun hengel mee te nemen. Geniet in alle rust van het vissen aan de waterkant.

Kom kamperen in Overijssel

Ben je op zoek naar een groene, gezellige en kleine camping in Overijssel? Kom dan naar Camping Dedemsvaart. Hier kampeer je midden in de natuur. In de buurt vind je verschillende bruisende steden, maar ook veel rust in de natuur. Een afwisselende kampeervakantie die voor ieder wat leuks biedt! Kom kamperen in Overijssel en ontdek het zelf!

Kom kamperen in Overijssel