Boek een camperplaats in Overijssel

Geniet van een heerlijke tussenstop op een camperplaats Overijssel. Dit is de ideale locatie om te stoppen als je graag een bezoekje wil brengen aan deze mooie provincie en een camping bij Slagharen.

Waarom een camperplaats in Overijssel?

Misschien denk je niet direct aan een tussenstop in Overijssel tijdens jouw campertoer in Nederland, maar wij raden het je zeker aan. Ontdek de prachtige omgeving aan de rand van Drenthe in Overijssel. De camperplaats Overijssel is rustig en het ligt in een natuurrijke omgeving. De steden zijn goed bereikbaar op de fiets, waardoor je de camper ook rustig kunt laten staan als je even weg wilt.

Camperplaats Overijssel boeken

Camperplaatsen

Voor campers is er een speciaal veld, namelijk “het Reestdal”. Op dit camperveld Overijssel kun je in de vroege ochtend reeën, konijnen en misschien zelfs herten spotten. Geniet in het ochtendgloren van een prachtig gezicht. Hoewel het vakantie is, is het zeker de moeite waard om een dagje de wekker te zetten. De natuur van Overijssel verrast je graag!

Je camperplaats Overijssel beschikt over 8 ampère stroom. Hier betaal je een vast bedrag voor. Daarnaast is er ook een stortplaats aanwezig op de camping. Over het algemeen sta je op een verharde plaats met je camper, maar als het camperveld vol is kan dit veranderen. Uiteraard zullen wij dit dan aangeven en dan kan je zelf de keuze maken, maar wij willen je natuurlijk van harte verwelkomen op de camping!

Gezellig kamperen kan ook

Kom je met een gezin die de caravan of de tent mee heeft? Geen probleem! Naast een camperplaats in Overijssel kan je op de camping ook heerlijk kamperen. Lees snel verder voor de kampeermogelijkheden. Uiteraard kan je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping en camperplaatsen tijdens je verblijf.

  • Kampeerplaats- Je kan kamperen op 2 kampeervelden: De Dierenweide en De Boomgaard. De Dierenwijde kijkt uit op een dierenverblijf met schapen en geiten. Ook ligt er een jeu-de-boulesbaan. Op kampeerveld De Boomgaard kijk je uit op een speeltuin voor de kinderen en een jeu-de-boulesbaan. Zo vermaakt jong en oud zich op dit heerlijke kampeerveld. Op alle kampeerplaatsen krijg je de beschikking over 8 ampère stroom en gratis WiFi. Huisdieren zijn ook welkom. Dat is echt genieten met het hele gezin!
  • Tentplaats- De tentplaats heeft dezelfde voorzieningen als de kampeerplaatsen. Kom op vakantie naar Overijssel en geniet met je eigen tent van het Vechtdal en Reestdal. De tentplaatsen zijn mooi gelegen op de camping met in het midden een jeu-de-boulesbaan en enkele speeltoestellen. 

Boek nu

Genieten op de camping

Natuurlijk wil je niet iedere dag douchen in jouw eigen camper op de camperplaats in Overijssel. Daarom is er een schoon sanitair met douches, toiletten en afwasmogelijkheden.

Voor de kids

Als je kinderen hebt zijn wij ook een hele leuke kleinschalige camping bij Hardenberg. Wij hebben genoeg ruimte voor de kinderen om lekker te spelen in de speeltuin, in de zandbak of salto’s oefenen op de trampoline. Daarnaast hebben we ook altijd fietsen en skelters waar kinderen op de camping mee kunnen spelen. Deze kunnen ’s ochtends van de “parkeerplaats” worden gepakt en deze kunnen de kinderen in de avond weer terugzetten. Zo kan je genieten van een rustige dag op de camperplaats Overijssel, terwijl de kinderen genieten!

Hou je van vissen?

Dan hebben wij de perfecte oplossing bij de Camperplaats bij Ommen. We heten niet voor niets “camping Langs de Dedemsvaart”. Je kunt heerlijk vissen aan de vissteiger nét buiten de camping. Geniet van de rust en de heerlijke natuur van Overijssel! Zo kan de camper een dagje op de camperplaats Overijssel blijven staan.

Dé camping voor jong en oud

Wij hebben op een kampeerveld een gezellige dierenweide. Hier kan jong en oud genieten van de leuke geitjes en schapen die blij worden van bezoek.

Daarnaast hebben we een fietsenstalling waar iedereen ook de elektrische fiets kan opladen. Dan hoeft het niet bij je camperplaats Overijssel en hoef je geen rekening te houden met het maximale stroomverbruik van 8 ampère.

Bekijk hier alle faciliteiten op de camping

Camperplaats Overijssel

Verhuuraccommodaties

Als je meer luxe wilt dan de camperplaats Overijssel is dit ook mogelijk. Camping Langs De Dedemsvaart heeft namelijk ook accommodaties in de verhuur staan. Boek een Verhuurchalet of een Toercaravan. Groot voordeel is dat je in deze accommodaties een eigen toilet hebt! Ook kan je hier zelf koken en heb je lekkere slaapkamers. Ideaal als je een nachtje niet in de camper wil slapen! 

Boek jouw ideale accommodatie

Ontdek de omgeving

Geniet van de prachtige omgeving rondom de camping. Omdat je natuurlijk niet overal kunt parkeren met een grote camper hebben wij uitjes binnen de fietsafstand óf met een grote parkeerplaats uitgezocht. Zo kun je onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie in eigen land. Maak leuke uitstapjes met de kinderen vanaf je camperplaats Overijssel naar bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen. Durven jullie overal in? Of bezoek een dag de wilde dieren in Wildlands Emmen.

Wist je dat er tegenover de camping viswater is? Zo kun je vanuit de camper heerlijk ontspannen gaan vissen. Binnen enkele minuten lopen ben je al op de vissteiger. 

Het Reestdal

In Natuurgebied Het Reestdal moet je eigenlijk wel geweest zijn, want dit is het gebied waar het veld waar jouw camperplaats Overijssel staat naar vernoemd is. Geniet van een prachtige route langs de Dedemsvaart op de fiets of met de camper vanaf je camperplaats Overijssel!

Bezoek Hardenberg

Een stad bezoeken kan natuurlijk ook niet missen. Op de gewone fiets ben je ongeveer een half uurtje onderweg naar Hardenberg. Wil je met de camper vanaf je camperplaats Overijssel? Dat kan natuurlijk ook!

Dwaal door de straten van Hardenberg en zoek naar een lokaal koffietentje waar je kunt genieten van een pauze tijdens je wandeling door de stad. We raden ook aan vooral gewoon lekker te wandelen en de stad zelf te verkennen, geniet ervan!

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke uitjes in de omgeving. Deze kan je hier bekijken!

Ben jij helemaal overtuigd van een camperplaats Overijssel? Geniet met de camper van een heerlijk verblijf op camping Langs de Dedemsvaart, we kijken naar je uit.

Boek nu!