Menu Boek je vakantie

Boek een camperplaats in Overijssel

Geniet van een heerlijke tussenstop op een camperplaats in Overijssel. Dit is de ideale locatie om te stoppen als je graag een bezoekje wil brengen aan deze mooie provincie.

Waarom een camperplaats in Overijssel?

Misschien denk je niet direct aan een tussenstop in Overijssel tijdens jouw campertoer in Nederland, maar wij raden het je zeker aan. Ontdek de prachtige omgeving aan de rand van Drenthe in Overijssel. De camping is rustig en het ligt in een natuurrijke omgeving. De steden zijn goed bereikbaar op de fiets, waardoor je de camper ook rustig kunt laten staan als je even weg wilt.

Camperplaats Overijssel boeken

Camperplaatsen

Voor campers is er een speciaal veld, namelijk “het Reestdal”. Op dit camperveld Overijssel kun je in de vroege ochtend reeën, konijnen en misschien zelfs herten spotten. Geniet in het ochtendgloren van een prachtig gezicht. Hoewel het vakantie is, is het zeker de moeite waard om een dagje de wekker te zetten. De natuur van Overijssel verrast je graag!

De camperplaatsen beschikken over 8 ampère stroom. Hier betaal je een vast bedrag voor. Daarnaast is er ook een stortplaats aanwezig op de camping. Over het algemeen sta je op een verharde plaats met je camper, maar als het camperveld vol is kan dit veranderen. Uiteraard zullen wij dit dan aangeven en dan kan je zelf de keuze maken, maar wij willen je natuurlijk van harte verwelkomen op de camping!

Genieten op de camping

Natuurlijk wil je niet iedere dag douchen in jouw eigen camper. Daarom is er een schoon sanitair met douches, toiletten en afwasmogelijkheden.

Voor de kids

Als je kinderen hebt zijn wij ook een hele leuke kleinschalige camping. Wij hebben genoeg ruimte voor de kinderen om lekker te spelen in de speeltuin, in de zandbak of salto’s oefenen op de trampoline. Daarnaast hebben we ook altijd fietsen en skelters waar kinderen op de camping mee kunnen spelen. Deze kunnen ’s ochtends van de “parkeerplaats” worden gepakt en deze kunnen de kinderen in de avond weer terugzetten. Zo kan je genieten van een rustige dag op de camperplaats Overijssel, terwijl de kinderen genieten!

Hou je van vissen?

Dan hebben wij de perfecte oplossing bij de camping. We heten niet voor niets “camping Langs de Dedemsvaart”. Je kunt heerlijk vissen aan de vissteiger nét buiten de camping. Geniet van de rust en de heerlijke natuur van Overijssel! Zo kan de camper een dagje op de camping blijven staan.

Dé camping voor jong en oud

Wij hebben op een kampeerveld een gezellige dierenweide. Hier kan jong en oud genieten van de leuke geitjes en schapen die blij worden van bezoek.

Daarnaast hebben we een fietsenstalling waar iedereen ook de elektrische fiets kan opladen. Dan hoeft het niet bij de camper en hoef je geen rekening te houden met het maximale stroomverbruik van 8 ampère.

Bekijk hier alle faciliteiten op de camping

Camperplaats Overijssel

Ontdek de omgeving

Geniet van de prachtige omgeving rondom de camping. Omdat je natuurlijk niet overal kunt parkeren met een grote camper hebben wij uitjes binnen de fietsafstand óf met een grote parkeerplaats uitgezocht. Zo kun je onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie in eigen land.

Het Reestdal

Hier moet je eigenlijk wel geweest zijn, want dit is het gebied waar het veld waar jouw camperplaats Overijssel staat naar vernoemd is. Geniet van een prachtige route langs de Dedemsvaart op de fiets of met de auto!

Bezoek Hardenberg

Een stad bezoeken kan natuurlijk ook niet missen. Op de gewone fiets ben je ongeveer een half uurtje onderweg naar Hardenberg. Wil je met de camper? Dat kan natuurlijk ook!

Dwaal door de straten van Hardenberg en zoek naar een lokaal koffietentje waar je kunt genieten van een pauze tijdens je wandeling door de stad. We raden ook aan vooral gewoon lekker te wandelen en de stad zelf te verkennen, geniet ervan!

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke uitjes in de omgeving. Deze kan je hier bekijken!

Ben jij helemaal overtuigd van een camperplaats in Overijssel? Geniet met de camper van een heerlijk verblijf op camping Langs de Dedemsvaart, we kijken naar je uit.

Boek nu!