Authentieke camping met viswater

Zoek je een leuke camping met viswater? Bij onze camping Langs de Dedemsvaart kun jij je hengel wel uitgooien, want er is hier genoeg te vangen!

Zoek je een camping met viswater?

Aan de overkant van de camping kun je rustig plaatsnemen op de steiger om een dagje te vissen. Onze camping met viswater doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jij jouw hengel kunt uitslaan in de Dedemsvaart.

Natuurlijk heb je hier wel een vergunning voor nodig, wij adviseren je hier graag mee. Je kunt ook direct hier een vispas aanvragen. Kijk welke bij u past en geniet van een rustgevende vakantie bij viswater.

Ik wil vissen in de vakantie! 

Camping met viswater

Kamperen in Overijssel

Je kunt op onze camping prachtig kamperen met jouw eigen kampeermiddel. De plaatsen zijn comfortabel voor kampeermiddelen zoals tenten, caravans en natuurlijk ook vouwwagens. Je kunt dan kiezen voor een plaats met uitzicht op de dierenweide of op de speeltuin en Jeu-de-boules baan. Beide velden hebben uiteraard sanitaire voorzieningen en een stroomaansluiting van 8 ampère.

Kom je met een camper? Dan kun je plaatsnemen op een van de vele camperplaatsen. Deze plaatsen zijn speciaal verhard en ze hebben allemaal een stroomaansluiting van 8 ampère. Uiteraard is er ook een stortplaats aanwezig op de camping.

Luxe overnachten op de camping met viswater?

Natuurlijk kun je ook overnachten zonder dat je een eigen kampeermiddel hebt! Zo hebben we een verhuurchalet met ruime voortent. Deze tent staat op een prachtig plaatsje op de camping. Het chalet heeft een toilet, twee slaapkamers, een keuken met voorzieningen en een tv met kabelaansluiting.

Heb je liever een kampeergevoel? Dan kun je overnachten in onze toercaravan. Deze caravan heeft alle gemakken, een tweepersoonsbed en een stapelbed. Het is de ideale manier om te onderzoeken of kamperen echt iets voor je is. Ook een voordeel; je kunt direct bij aankomst vissen, want de tent is al opgezet!

Camping met visvijver

Ontdek viswater in de omgeving

Natuurlijk is er een steiger tegenover de camping, maar voor de afwisseling is het natuurlijk ook leuk om op andere plekken te vissen. Daarom hebben wij alvast een paar tips in de omgeving. Op deze plaatsen kun je echt genieten van de rust, de natuur en het vissen.

Bij Kortermeerstal kun je heerlijk wandelen, fietsen en vissen. Dit is ook een prachtige plaats voor recreatieactiviteiten. Een andere mooie visplaats is de Stobbeplas. In onze omgeving is dit echt een begrip. Hier mag je, alleen op aanvraag, ook nachtvissen. Zo kun je optimaal genieten van het beoefenen van je favoriete hengelsport. Regelmatig zijn er in de omgeving ook viswedstrijden en andere unieke activiteiten. Bekijk hier alvast de vismogelijkheden in de omgeving van Dedemsvaart.

Vissen op de camping in Overijssel

Behalve vissen zijn er nog vele andere leuke activiteiten op de camping en in de omgeving. Op de camping is een gezellige recreatieruimte waar je boeken kunt lezen, koffie kunt drinken en tv kunt kijken of spelletjes spelen als het bijvoorbeeld slecht weer is.

Verder is er nog een echte dierenweide, een aantal campingplaatsen hebben hier ook al uitzicht op. We hebben schapen en geiten die wel van een knuffel houden! Verder zijn er voor kinderen verschillende speeltoestellen, er is een jeu-de-boules baan en er is zelfs een fietsenstalling waar je je fiets zelfs kan opladen als dat nodig is.

Is een heerlijke vakantie op onze camping met viswater nu de ideale vakantie voor jou en jouw gezin? Boek dan gemakkelijk een vakantie in Overijssel en kom genieten! We zijn het hele jaar open en je kunt nu voor het hele jaar jouw vakantie plannen!

Boek direct

Waarom een camping met viswater?

Vissen is natuurlijk heelijk ontspannend. Als je kampeert wil je helemaal tot rust komen en genieten van de rust, natuur en ruimte, dat kan op onze camping met viswater natuurlijk perfect! 

Hoe ver is het viswater van de camping?

Als je de camping afloopt kom je het viswater direct tegen. Ervaar de rust, natuur en zonder je lekker af, want je hebt niet door dat je tegenover de camping vist! Ideaal toch?