Kamperen

Onze kleine camping in Overijssel heeft een ideale ligging in het Reestdal en het Vechtdal. Zoek je een bestemming voor een rustige kampeervakantie? Bij ons ben je van harte welkom met eigen tent, caravan of vouwwagen. Voor campers hebben we een speciaal camperveld.

Wist je dat onze minicamping ook favoriet is voor een fietsvakantie in Overijssel en omstreken? Je bent zo in de populaire steden als Hardenberg en Ommen.

Geschikt voor: 6 personen

Kampeerplaats

Vier uw vakantie op een luxe camping met kunstgrasmatten onder de luifel en geniet van de rust en ruimte op onze camping.
Geschikt voor: 6 personen

Camperplaats

De speciaal verharde camperplaatsen zijn ideaal voor een kort of lang verblijf in de omgeving van het Vechtdal en Reestdal.
Geschikt voor: 2 personen

Kleine tentplaats

Kleinere tentplaatsen, boek eenvoudig je fietsvakantie in Overijssel, met z'n tweetjes op onze minicamping te Overijssel.

Verhuur

Buiten onze ruim opgezette camping bieden wij ook twee verhuurmogelijkheden. Wil jij graag op vakantie in een accommodatie op een minicamping in Overijssel? Bij ons kun je overnachten in een compleet ingericht chalet of in een royale toercaravan voor 4 personen. Handig als je geen eigen kampeermiddel hebt.

Wist je dat onze camping vlak bij de grens met Drenthe is gelegen? Zo kun je op ontdekking in beide provincies zoals naar Avonturenpark Slagharen of Wildlands in Emmen.

Geschikt voor: 4 personen (2 volwassenen + 2 kinderen)

Verhuurchalet

De stacaravan met ruime voortent staat op een schitterend plekje op de camping. Het chalet is ideaal voor een comfortabele vakantie.
Geschikt voor: 4 personen (2 volwassenen + 2 kinderen)

Toercaravan

Heb je geen eigen tent of caravan? Huur dan de toercaravan en maak kennis met het echte kampeerleven.