Minicamping Overijssel

Ben jij op zoek naar een minicamping in Overijssel? Dan is camping Langs de Dedemsvaart de perfecte minicamping voor jou. Geniet van een heerlijke vakantie op een kleinschalige camping.

Waarom een minicamping in Overijssel?

Wij vinden het belangrijk om het kleinschalige gevoel te blijven houden. Geniet van kleine veldjes met genoeg ruimte om jouw tent heen en goed contact met ons. Wij vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft op onze minicamping. In Overijssel is genoeg te beleven, zoals de prachtige natuur en de leuke mogelijkheden in ons eigen land.

Boek nu 

Kamperen op de minicamping

Kom genieten van een heerlijke vakantie in eigen land. Op onze camping kan je zelf beslissen op wel veld je graag wil staan. Zo kan je kiezen om rondom de dieren te staan. Ook kun je genieten van spelende kinderen in het midden van het veldje. Er zijn twee veldjes en een camperveld. Zo blijft onze minicamping kleinschalig en gezellig voor iedereen die behoefte heeft aan de rust en ruimte die een minicamping kan bieden.

Voor campers hebben we speciale camperplaatsen met een prachtig uitzicht over de akkers. Hier kun je in de vroege ochtend soms zelfs reeën spotten. Dat is de ultieme ervaring op een minicamping Overijssel!

Welke faciliteiten zijn er op de minicamping in Overijssel?

Onze minicamping heeft een gezellige ‘huiskamer’ voor gasten die met de tent gekomen zijn of voor gasten die behoefte hebben aan contact en een kopje koffie. Wij hebben deze ruimte dan ook opgericht om het gevoel van een minicamping door te voeren. In deze ruimte kun je ook Bosman ijs, zuivelproducten, biertjes en vlees kopen die allemaal van lokale boerderijen komen.

Daarnaast hebben we op de velden nieuwe speelmogelijkheden toegevoegd, zoals een zandbak, een grote glijbaan en nog veel meer leuks voor jonge kinderen.

Als je van vissen houdt hebben wij ook heel goed nieuws! Net buiten de camping kun je heerlijk vissen bij het viswater van de camping. Je gooit je hengel dan in de Dedemsvaart. Een ander voordeel van onze minicamping Overijssel is de fietsenstalling waar iedereen de fiets veilig neer kan zetten.

Minicamping Overijssel

Minicamping Overijssel

Ontdek de minicamping met kinderen

Voor kinderen is er meer dan genoeg te beleven op onze minicamping. Wij hebben namelijk veel speeltoestellen waar de kinderen zich heerlijk uit kunnen leven en waar vakantievrienden gevonden kunnen worden. Daarnaast kunnen de kinderen in de dierenweide kennis maken met onze schapen en geitjes. De dieren houden erg van aandacht en vinden het heerlijk als je even komt kijken.

In de omgeving is er voor kinderen ook genoeg te beleven. Slagharen is bijvoorbeeld maar zeven minuten rijden en een echte aanrader! Neem je zwemkleding mee en geniet van een hele dag vol gezelligheid met Randy & Rosie.

Ook is Wildlands Emmen echt een leuk uitje met het hele gezin. Ontdek de verschillende landschappen en kom oog in oog te staan met olifanten ijsberen en de loslopende dieren in een aantal gebieden.

Bekijk hier nog veel meer leuke uitjes met de kinderen.

Wandelen en fietsen vanaf minicamping Overijssel

Ontdek het Vechtdal op de fiets. Je kunt in de omgeving prachtig fietsen en de fietspaden worden of zijn gerenoveerd. Geniet van prachtige routes over de heide, door het bos en over de zandvlakten. Er zijn veel verschillende soorten natuur en dát maakt onze omgeving zo prachtig.

Andere leuke tochten zijn bijvoorbeeld door het Reestdal, hier kun je prachtig fietsen en wandelen over de mooie graslanden en langs de oude houtwallen. Ook kun je hier informatieborden vinden met uitleg over de schitterende natuur.

Ontdek de steden

In de buurt van Minicamping Overijssel zijn verschillende leuke steden die het zeker waard zijn om te bezoeken. Zo is Ommen een prachtige stad waar je kan dwalen door de smalle straatjes en kunt genieten van de ouderwetse huizen. In Ommen is veel cultuur en geschiedenis bewaard gebleven. Bekijk hier wat er allemaal te beleven is in Ommen.

Ook Hardenberg is een prachtige stad. Je kunt hier heerlijk shoppen en je kunt hier ook goed terecht om een bootje te varen of een andere activiteit te doen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Is een vakantie op een Minicamping in Overijssel wat voor jou? Geniet van de rust, natuur en de prachtige omgeving op onze gezellige camping!

Boek nu