Menu Boek je vakantie

Camping Slagharen

Altijd al willen camperen op minimale afstand van een attractiepark? Dit is je kans! Om de hoek van Attractiepark Slagharen bevindt zich camping Langs De Dedemsvaart. Een schitterende camping bij Slagharen waar je heerlijk kan genieten van je rust, maar ook van al het moois wat de omgeving Slagharen te bieden heeft!

Camping Langs de Dedemsvaart

Camping Langs De Dedemsvaart is een kleine camping bij Slagharen. Met steden als Hardenberg en Ommen op fietsafstand en prachtige natuurgebieden om de hoek is er van alles te beleven. Daarnaast biedt de camping ook genoeg vermaak voor bijvoorbeeld kinderen. 

Faciliteiten bij camping Slagharen

Onze camping bij Slagharen beschikt over verschillende faciliteiten. Zo heeft camping Langs De Dedemsvaart de beschikking over twee sanitaire ruimtes met onder andere douches, toiletten en een wastafel. Verder is er onder andere een recreatieruimte, verschillende speeltoestellen voor de kinderen en een vissteiger voor de visliefhebbers!

Beschikbare campeerplekken op de camping

Camping Langs De Dedemsvaart bij Slagharen heeft verschillende kampeerplekken beschikbaar. Zo zijn er op de camping bij Slagharen kampeerplaatsen, camperplaatsen en tentplaatsen. Deze plaatsen zijn allen geschik voor 6 personen. Daarnaast verhuurt Camping Langs de Dedemsvaart chalets en toercaravans. Deze zijn geschik voor 4 personen.

Boek nu jouw vakantie

 Camping langs de dedemsvaart

 Camping Dedemsvaart

Ontdek de omgeving rondom camping Slagharen

Wie Slagharen hoort denkt hoogstwaarschijnlijk direct aan Attractiepark Slagharen. Toch heeft Slagharen meer te bieden dan alleen het attractiepark. Slagharen ligt in een prachtige omgeving waar je uren kan wandelen of fietsen. Laat je meenemen in de omgeving en kom alles te weten over de geschiedenis en de cultuur. Daarnaast bevindt zich in Slagharen een Zwarte Markt. De Zwarte Markt is iedere zaterdag en iedere tweede en laatste zondag van de maand geopend. De Zwarte Markt van Slagharen heeft een binnen-en buitenmarkt.

Boek nu uw Camping bij Slagharen

Attractiepark Slagharen

Het bekendste uitje rondom de camping bij Slagharen is natuurlijk Attractiepark Slagharen! Attractiepark Slagharen is al sinds 1963 een begrip in Nederland. Waan je in de wereld van cowboys en indianen en geniet van alle snelle attracties die het park te bieden heeft. Toe aan verkoeling op een warme dag? Attractiepark Slagharen heeft ook een waterpark! Een dagje naar Attractiepark Slagharen is een ideaal uitje voor het hele gezin op slechts 4 kilometer van Camping Langs De Dedemsvaart.

Ontdek Overijssel

Ga je liever verder de provincie in en even weg van de camping bij Slagharen? Geen probleem! Overijssel heeft genoeg te bieden.

Hardenberg- 15 minuten rijden
Ommen- 20 minuten rijden
Reestdal 
Vechtdal
Overige uitjes op maximaal 30 minuten van de camping